104852
Book
In basket
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Availability:
Wyp. Miejska (Rynek 8)
There are copies available to loan: sygn. 6414.55/.56 [lok. Wypożyczalnia Miejska] (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: École de la confiserie : nougats, guimauves, rochers, pralines... : 90 recettes emblématiques de France et d'ailleurs.
General note
Tytuł oryginału: L'école de la confiserie : nougats, guimauves, rochers, pralines... : 90 recettes emblématiques de France et d'ailleurs.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again