104851
Książka
W koszyku
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Status dostępności:
Wyp. Miejska (Rynek 8)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6414.55/.56 [lok. Wypożyczalnia Miejska] (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: École de la confiserie : nougats, guimauves, rochers, pralines... : 90 recettes emblématiques de France et d'ailleurs.
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: L'école de la confiserie : nougats, guimauves, rochers, pralines... : 90 recettes emblématiques de France et d'ailleurs.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej