105068
Book
In basket
Leksykon sztuki kulinarnej / Maciej E. Halbański ; [ilustracje, projekt okładki i obwoluty Jerzy Heintze]. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo "Watra", 1983. - 218, [6] stron, VIII stron tablic kolorowych ; ilustracje, rysunki ; 24 cm.
Niniejsza praca jest wynikiem moich wieloletnich zainteresowań sztuką kulinarną, studiów opartych na licznych lekturach piśmiennictwa fachowego w kilku językach i długoletniej praktyki. Materiały do tej książki zbierałem przez kilkanaście lat. Starałem się umieścić w leksykonie szeroki wachlarz haseł, które dotyczą nie tylko sztuki kulinarnej sensu stricto, ale również nauki żywienia.
Availability:
Filia Wylatowo
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.5(03) [lok. Wypożyczalnia Wylatowo] (1 egz.)
Czytelnia Miejska (Rynek 8)
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.5(03) [lok. Czytelnia Miejska] (1 egz.)
Czytelnia Gębice
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 [lok. Czytelnia Gębice] (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [219-220].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again